LAHJOITA NYT

Avustajakoirat

Avustajakoirat

Yli 50 vammaista ihmistä odottaa avustajakoiraa. Moni heistä on odottanut jo vuosia. Vähäisten varojen takia koiria valmistuu vain muutamia vuodessa.

Saapuessaan avustajakoira mullistaa isäntänsä tai emäntänsä elämän. Se avaa ovet, vie ulkoilemaan, nostaa pudonneet tavarat ja auttaa pukeutumisessa sekä riisumisessa. Joskus koira myös turvaa oman ihmisensä hengen. Näin on esimerkiksi silloin, kun se oppii tunnistamaan lähestyvät sairauskohtaukset tai hakemaan ihmisapua hädän hetkellä. Avustajakoira tuo mukanaan sellaisen itsenäisyyden ja vapauden, mitä mikään muu apuväline ei voi tarjota.

Valmiin avustajakoiran hinta on noin 20 000 euroa. Käyttäjälleen koira on maksuton. Lahjoittamalla nyt olet mukana hankkimassa avustajakoiria niitä tarvitseville.

Ryhtyisitkö avustajakoirakummiksi?

Avustajakoiran hankintahinta on vain pieni osa sen kokonaiskustannuksista. Koiria hankkiessamme joudumme puntaroimaan myös sitä, onko meillä mahdollisuus pitää niistä parasta mahdollista huolta läpi työuran. Ryhtymällä kuukausilahjoittajaksi voit toimia avustajakoirien kummina ja auttaa jo työssään toimivia arjen supersankareita.

Avun pyytäminen on joskus vaikeaa. Sen antaminen ei. Kiitos, että lahjoitat. 

Avustajakoiraheijastin tuo iloa ja turvaa pimeällä liikuttaessa. Ostamalla heijastimen olet mukana auttamassa tärkeitä arjen supersankareita, avustajakoiria. Hinta 7 e / kpl.

Tilaa heijastin >>