LAHJOITA NYT

Avustajakoirat

Avustajakoirat

Ajattele, miltä sinusta tuntuisi pyytää apua toiselta ihmiseltä kymmeniä kertoja päivässä. Millaista elämäsi olisi, jos tarvitsisit avustajaa aina kun pudotat tavaran, haluat lähteä ulos, täyttää pyykkikoneen, sytyttää valot tai ottaa sukan jalasta? Entä jos apua voisikin pyytää ihmisen sijaan koiralta?

Avustajakoira on erityinen, vammaisen ihmisen avuksi koulutettu koira, joka voi auttaa kaikissa näissä toimissa. Lisäksi se on ystävä ja kumppani, joka tuo vammaisen ihmisen elämään itsenäisyyttä ja vapautta. Sellaista elämälaatua ei mikään muu apuväline voi tarjota.

Valmiin avustajakoiran hinta on noin 20 000 euroa. Käyttäjälleen koira on maksuton.

Sinun apuasi tarvitaan

Tarve avustajakoirille on huutavan suuri. Vähäisten varojen takia avustajakoiria valmistuu vain muutamia vuodessa, kun tarve olisi kymmenille. Koiraa voi joutua odottamaan jopa kymmenen vuotta. Se on liian pitkä aika.

Lahjoittamalla nyt teet toiveista totta. Lahjoitusvaroilla hankitaan uusia avustajakoiria niitä tarvitseville. Varoja tarvitaan myös jo työssään toimivien avustajakoirien ylläpitoon. Kiitos, että lahjoitat.

Avustajakoiraheijastin tuo iloa ja turvaa pimeällä liikuttaessa. Ostamalla heijastimen olet mukana auttamassa tärkeitä arjen supersankareita, avustajakoiria. Hinta 7 e / kpl.

Tilaa heijastin >>