LAHJOITA NYT

Ella ja Korall

Ella ja Korall

Ella ja Korall

Ella tarvitsee cp-vamman takia paljon apua arkitoimissaan. Aiemmin hänellä oli käytössään henkilökohtainen avustaja kahdeksan tuntia päivässä. Kaikki kuitenkin muuttui, kun Ellan elämään asteli nelijalkainen arjen superapulainen, avustajakoira Korall. Nykyään Ella tarvitsee ihmisavustajaa vain puoli tuntia päivässä. Muun ajan Ella ja Korall pärjäävät kahdestaan.

Korall ja Ella ovat erottamaton parivaljakko. Korallin tärkeimpiä tehtäviä on erilaisten tavaroiden nostaminen ja ovien avaaminen. Korall tekee kuitenkin paljon muutakin. Se painaa hissin napin, auttaa riisuutumisessa ja vetää illalla peiton Ellan päälle. Ja aamulla kun Ella avaa silmänsä, on Korall jo innoissaan odottamassa uutta päivää oman emäntänsä apuna.

Avustajakoiria tarvitaan lisää

Ella on onnekas kun on saanut Korallin avukseen. Omaa avustajakoiraa odottaa kuitenkin vielä yli 50 ihmistä. Pisimmillään koiraa joutuu odottamaan jopa kymmenen vuotta. Se on liian pitkä aika. Sinä voit auttaa lahjoittamalla. Jokainen lahjoitus on avuksi, kun tavoitteena on saada lisää avustajakoiria niitä tarvitseville.

Korall on muuttanut mun elämän aivan täysin. Se on tuonut paljon itsenäisyyttä, turvallisuutta ja sosiaalisuutta.