LAHJOITA NYT

Piikki lihassa

Piikki lihassa on voimakkuuden ja itsekunnioituksen symboli

Mert Otsamon suunnittelema keräystunnus Piikki kuvastaa sitä, miten perinteisesti negatiivisiksi koetut asiat voi nähdä myös toisin. Elämänpolulla eteen tulevat piikit, kuten vammautuminen, sairaus tai läheisen menettäminen, on totuttu näkemään vain negatiivisessa valossa, piikkinä lihassa. Piikki-rintaneulan sanoma on kuitenkin päinvastainen. Kantamalla Piikkiä osoittaa hyväksyvänsä oman elämän kipupisteet ja kantavansa ne ylpeydellä, osana omaa elämäntarinaansa. Samalla osoittaa myös kunnioitusta muita kohtaan, joiden tielle elämä on tuonut piikkejä.

Piikki kiitokseksi lahjoituksesta

Kun teet lahjoituksen vammaisten ihmisten hyväksi saat kiitokseksi Piikki-rintaneulan. Lahjoitussumman ja sen, teetkö kertalahjoituksen vai ryhdytkö kuukausilahjoittajaksi päätät sinä. Jokainen lahjoitus käytetään vammaisten ihmisten hyväksi. Voit kohdentaa lahjoituksesi omien toiveidesi mukaisesti joko kotimaahan, kehitysyhteistyöhön tai avustajakoirille. Lupaamme käyttää lahjoituksesi toiveidesi mukaisesti niin, että siitä on iloa mahdollisimman monelle.

Robin Linnan juhlissa 2016
Poptähti Robin edusti Linnan juhlissa Mert Otsamon suunnittelemassa, Piikeillä koristellussa puvussa. (Kuva: Hannu Sormunen)

 

Halusin tuoda kullan myös Piikin designiin, koska itselleni se kuvastaa arvokkuutta ja voimaa kaiken keskellä.

– Mert Otsamo

Mert Otsamon suunnittelema lahjoitustunnus Piikki
Mert Otsamon suunnittelema lahjoitustunnus Piikki