Yrityksille

Yrityksille

Mitkä ovat yrityksesi arvot ja miten ne välittyvät asiakkaille ja yhteistyökumppaneille? Tukemalla Invalidiliittoa annat vahvan viestin siitä, että yrityksesi kantaa osansa suomalaisesta yhteiskuntavastuusta ja tukee heikommassa asemassa olevia.

Perinteinen lahjoittaminen on edelleen tärkeä hyväntekeväisyyden muoto. Tarjoamme kuitenkin valittavaksesi myös muita tapoja osallistua ja auttaa.

Lahjoitus yrityksesi arvomaailmaa tukevaan kohteeseen on paitsi aktiivinen teko paremman maailman puolesta, myös vahva ideologinen viesti asiakkaille ja sidosryhmille.

Kun valitset lahjoituskohteeksi Invalidiliiton, voit kohdentaa lahjoituksesi juuri sinun yrityksellesi sopivaan kohteeseen. Lahjoittaa voit avustajakoirille, kehitysyhteistyöhön, kotimaiseen vammaistyöhön tai erityislapsiperheille suunnattuun toimintaan.

lahjoituskohteet
Kaikki vähintään 350 euroa lahjoittaneet yritykset saavat kiitoksena käyttöönsä lahjoituksesta ja sen kohteesta kertovan tunnuksen.

Kun yrityksesi lahjoittaa vähintään 1 000 euroa, teemme lisäksi yrityksellesi sivun lahjoittajagalleriaamme. Lahjoittajagallerian jakotoiminnolla lahjoituksesta viestiminen yrityksen somekanavissa on helppoa.

Halutessasi saat kolmesti vuodessa uutiskirjeen, jossa kerromme lahjoitusvarojen käytöstä ja siitä, miten sinun lahjoituksesi on tuonut iloa ja apua vammaisille ihmisille.

Tule mukaan parantamaan vammaisten ihmisten elämää! Yhteistyökumppaniemme kanssa teemme pitkäkestoista työtä, joka tähtää konkreettisiin parannuksiin ihmisten elämänlaadussa.

Yhteistyökumppanina voit valita yrityksellesi merkityksellisen avustuskohteen, esimerkiksi avustajakoirat, vammaisten lasten oikeudet, työ vammaisten ihmisten hyväksi kehitysmaissa tai heikoimmassa asemassa olevien vammaisten henkilöiden auttaminen Suomessa.

Koemme tärkeäksi, että voimme osaltamme tuoda lisäarvoa yhteistyökumppaneillemme. Siksi panostamme vahvasti yhteistyöviestintään ja tuotamme haluttaessa sisältöä tukemaan kumppaneidemme yhteiskuntavastuuseen liittyvää brändiviestintää.

Jokainen kumppanuus on erilainen. Sovitaan yhdessä mitä se juuri sinun yrityksellesi tarkoittaa.

Kumppanuuteen liittyvissä asioissa sinua palvelevat
keräyspäällikkö Petri Äikiä p. 0400 664 976, petri.aikia@invalidiliitto.fi

Onko yritykselläsi tuote tai palvelu, jonka kautta haluaisit auttaa vammaisia ihmisiä? Royalty-yhteistyössä osa tuotteen tai palvelun tuotosta lahjoitetaan Invalidiliitolle. Haluttaessa lahjoitus on myös mahdollista kohdentaa tarkempaan kohteeseen, esimerkiksi avustajakoirille.

Royaltytuotteissa ja niiden markkinoinnissa Invalidiliiton logo kertoo asiakkaalle tuotteen hyväntekeväisyysarvon. Invalidiliiton hyväksi brändätyn tuotteen ostaminen on asiakkaalle helppo ja mukava tapa lahjoittaa.

Royalty-yhteistyöhön liittyvissä asioissa sinua palvelee:
keräyspäällikkö Petri Äikiä, petri.aikia@invalidiliitto.fi, p. 0400 664 976
varainhankinnan suunnittelija Elina Lakso, elina.lakso@invalidiliitto.fi, p. 040 962 3453

Haluaisitko tehdä kanssamme hyvää?

Aika on usein rahaa arvokkaampaa. Lahjoittamalla omaa tai yrityksesi aikaa ja osaamista, teet hyvää konkreettisesti. Haluaisitko tarjota juristipalveluita vammautuneelle, kampaamopalveluita tai hemmotteluhoitoja vähävaraisille vammaisille henkilöille tai vaikkapa videotuotantoa kampanjoita tukemaan?

Ota yhteyttä ja kerro meille miten haluat osallistua, niin keksitään yhdessä tapa tehdä siitä totta.

Elina Lakso, elina.lakso@invalidiliitto.fi p. 040 962 3452

Onko sinulle mielessä uudenlainen tapa hankkia varoja tai auttaa vammaisia ihmisiä Suomessa? Olemme avoimia kaikelle uudelle, joten ota rohkeasti yhteyttä ja keksitään yhdessä tapa viedä asiaa eteenpäin.

keräyspäällikkö Petri Äikiä, petri.aikia@invalidiliitto.fi, p. 0400 664 976
varainhankinnan suunnittelija Elina Lakso, elina.lakso@invalidiliitto.fi, p. 040 962 3453

Lahjoitus Invalidiliitolle on tärkeä teko yhteiskuntamme heikompiosaisten hyväksi.